Zaczynamy zamknięty test alfa!

Czekaliście i się doczekaliście... Czas rozpocząć Krwawe Łowy.

Zaczynamy zamknięty test alfa gry Bloodhunt! 

  • Początek: 2 lipca o 14:00 CET (5:00 PT / 8:00 ET / 21:00 KST / 15:00 MSK)
  • Koniec: 4 lipca o 14:00 CET (5:00 PT / 8:00 ET / 21:00 KST / 15:00 MSK)

Jeśli jesteś jednym ze szczęśliwych Spokrewnionych, którzy otrzymali zaproszenie, czas wystawić kły! 

Zaloguj się na swoim koncie Steam i wykorzystaj kod, który wysłaliśmy na Twój adres e-mail. Następnie pobierz grę, utwórz konto Sharkmob i gotowe. Możesz zacząć zabawę! 

Aby cieszyć się wszystkimi możliwościami gry, najlepiej mieć komputer o następującej specyfikacji (wymagania zalecane):  

Procesor:  i7-8700K/Ryzen 5 3600X lub lepszy
Karta graficzna:  RTX 2060 Super/RX 5700 XT lub lepsza
Pamięć: 16 GB pamięci RAM
Dysk:  Zdecydowanie zalecany dysk SSD
System operacyjny:  Windows 10 (wersja 64-bitowa)

Wymagania minimalne: 

Procesor:  i5-8600 / Ryzen 1600X lub lepszy
Karta graficzna:  GTX 1070 / RX 5600 XT lub lepsza
Pamięć: 16 GB lub więcej
Dysk:  Zdecydowanie zalecany dysk SSD
System operacyjny:  Windows 10 (wersja 64-bitowa)

Jeśli masz pytania, zajrzyj do naszej sekcji często zadawanych pytań lub porozmawiaj z naszą obsługą klienta. 

Czekamy też na Ciebie na naszym kanale na Discordzie, na którym możesz porozmawiać z innymi wampirami, podzielić się opinią, zgłosić błędy lub po prostu cieszyć się zacnym towarzystwem.

Aby na bieżąco śledzić nowości i aktualności, obserwuj nas na Twitterze.

Do zobaczenia na ulicach Pragi! 

Jaqub Ajmal
Globalny menedżer ds. społeczności

Dołącz do Łowów

Dołącz do krwawego polowania

Wymagane jest stałe łącze internetowe oraz konta Sharkmob, Playstation i Steam. Obowiązują ograniczenia wiekowe. Obejmuje zakupy w grze.